Arizona Rp Ser

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Arizona Rp Ser » Тестовый форум » Хочу купити іригатор


Хочу купити іригатор

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім доброго часу доби. У мене така проблема. Не міг ніяк подолати зубний наліт і мені мій зубний лікар порадив прикупити іригатор для видалення каміння. Порадьте магазин, в якому буде вигідно прикупити таку штуку?

0

2

Вітаю. Я теж стикалась з цією проблемою і можу сказати що іригатор це напевно єдиний спосіб який допоможе вам позбутися зубного нальоту. Можу порадити магазин, у якому сама купувала.

0

3

А можна дізнатися, де вигідніше купувати? Сподіваюся там ціни не надто високі? Я ніколи раніше не купував онлайн і хотілося б перевірений магазинчик. Буду радий за будь-яку пораду.

0

4

Я б вам радила вибирати такі товари тільки у великих та відомих магазинах і таким є інтернет-магазин Алло. Впевнений ви чули про цей магазин і неодноразово. Замовлення можна зробити в кілька кліків і оплатити карткою або післяплатою. Більше варіантів іригаторів https://allo.ua/ua/irrigatory/ можна побачити на цьому сайті. Всі вони якісні та узгоджені асоціацією стоматологів. В наявності великий вибір різних відмінних варіантів. Бажаю вам добрих покупок.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/o/_oclean_w1_white_1_.jpg

0

5

Таку щітку краще використовувати після чищення зубів від нальоту та зубного каменю. І обов'язково полікувати захворювання ясен. Я зверталася в медичний центр Сalm https://calm.ua/services/stomatologiya/paradontologiya/ - лікувала ясна та знімала наліт. Лікарі - справжні професіонали, які відразу зрозуміли мої проблеми з яснами та запропонували найкраще лікування. Процедура була безболісною та дуже ефективною.

0


Вы здесь » Arizona Rp Ser » Тестовый форум » Хочу купити іригатор