Всім доброго часу доби. У мене така проблема. Не міг ніяк подолати зубний наліт і мені мій зубний лікар порадив прикупити іригатор для видалення каміння. Порадьте магазин, в якому буде вигідно прикупити таку штуку?
Хочу купити іригатор
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-14 14:12:48
Вітаю. Я теж стикалась з цією проблемою і можу сказати що іригатор це напевно єдиний спосіб який допоможе вам позбутися зубного нальоту. Можу порадити магазин, у якому сама купувала.
Поделиться32023-03-14 14:13:36
А можна дізнатися, де вигідніше купувати? Сподіваюся там ціни не надто високі? Я ніколи раніше не купував онлайн і хотілося б перевірений магазинчик. Буду радий за будь-яку пораду.
Поделиться42023-03-14 14:17:25
Я б вам радила вибирати такі товари тільки у великих та відомих магазинах і таким є інтернет-магазин Алло. Впевнений ви чули про цей магазин і неодноразово. Замовлення можна зробити в кілька кліків і оплатити карткою або післяплатою. Більше варіантів іригаторів https://allo.ua/ua/irrigatory/ можна побачити на цьому сайті. Всі вони якісні та узгоджені асоціацією стоматологів. В наявності великий вибір різних відмінних варіантів. Бажаю вам добрих покупок.