Контекстна реклама – https://bogat.digital/kontekstna-reklama/ ефективний інструмент залучення нових клієнтів та повернення старих. Контекстну рекламу можна використовувати будь-якому етапі просування в Інтернеті. Ідеально підходить як для невеликого локального бізнесу, націленого на вирішення проблем клієнтів тут і зараз, так і для великого інтернет-магазину з доставкою в будь-яку точку країни. Контекстна реклама дозволяє залучити цільову аудиторію на свій сайт чи інтернет-магазин, підвищити впізнаваність бренду чи продукту, продавати товари чи послуги в інтернеті, отримувати контактні дані потенційних клієнтів та збільшувати лояльність існуючих клієнтів.

Контекстна реклама показується користувачам, які вже зацікавлені у вашому продукті або послузі. Ви платите лише за реальні кліки з реклами, вказавши граничну вартість кліка та бюджет. Налаштування реклами також дозволяють вибирати різні параметри показів. Завдяки детальній аналітиці, ви можете відстежувати та коригувати ефективність у реальному часі.

Результати роботи контекстної реклами найчастіше видно вже у перші дні після старту. Через тиждень-два вдається отримати стабільний потік запитів від потенційних клієнтів та замовників. Саме тому реклама в Google є швидким та універсальним інструментом для залучення клієнтів.