Arizona Rp Ser

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Arizona Rp Ser » Тестовый форум » Наскільки безпечно інвестуватись в нерухомість зараз?


Наскільки безпечно інвестуватись в нерухомість зараз?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Мене давно цікавить питання дохідної нерухомості в Києві. Я читав, що інвестиції в нерухомість можуть бути одним із найкращих способів генерації пасивного доходу, але не знаю, з чого почати. Які типи нерухомості є найбільш прибутковими в цьому регіоні? Чи краще інвестувати в новобудови чи вже існуючі об'єкти? Чи варто звертати увагу на комерційну нерухомість, чи краще залишитися при житловій? І як впливає розташування на дохідність?

0

2

Ти абсолютно правий, що інвестиції в нерухомість https://ire-ua.com/ це відмінний спосіб отримати пасивний дохід, і Київ пропонує багато можливостей у цьому напрямку. Розглядаючи дохідну нерухомість, важливо звертати увагу на такі фактори, як локація, потенціал для оренди та історію забудовника.

Рекомендую тобі звернути увагу на проєкти від компанії "Income Real Estate", яка працює на ринку уже 3 роки та має 5 проєктів на різних етапах реалізації. Вони пропонують смарт-квартири в стильних клубних будинках з концепцією live–work–play, які знаходяться в затишних локаціях поруч із культурним та діловим центром Києва. Їх проєкти характеризуються зручною інфраструктурою для роботи та відпочинку, що забезпечує високий попит серед орендарів і, як наслідок, високу дохідність для інвесторів.

https://i.postimg.cc/cH1F01Sf/image.png

0


Вы здесь » Arizona Rp Ser » Тестовый форум » Наскільки безпечно інвестуватись в нерухомість зараз?